Støt Ådalen økonomisk

Gaver med skattefradrag

Ådalen Retræte er godkendt til at modtage gaver med mulighed for skattefradrag. Der er to måder du kan opnå skattefradrag for dine gaver:

1. Fradrag for gaver generelt (§8A)

Hvis du ønsker skattefradrag skal du oplyse dit CPR-nr. og så vil vi automatisk indberette årets samlede gavesum. SKAT reguleret årligt den samlede beløbsgrænse, som for 2021 lyder på 17.000 kr.

Indbetaling af støtte

Du kan støtte Ådalen Retræte økonomisk ved at overføre din gave på konto: reg. 0891 kontonr. 1036437 eller via MobilePay på nummer 75468 mrk. donation.

Husk at anføre dit CPR-nr, hvis du ønsker skattemæssigt fradrag.

 

2. Fradrag for faste årlige bidrag (§12)

Med en gavebrevsaftale giver du Foreningen Ådalen Retræte mulighed for at langtidsplanlægge vores arbejde. Et gavebrev giver mulighed for at trække beløb af alle størrelser fra i skat. Forskellen er, at du skal binde dig til en periode på mindst ti år. Du underskriver en erklæring til Foreningen Ådalen Retræte om det beløb eller procent af din indkomst, du ønsker at give i mindst ti år. Dermed kan du fratrække hele det beløb, du har indbetalt det år. Det maksimale beløb, som kan trækkes fra, er 15 procent af den skattepligtige indtægt om året. Ægtefæller kan tegne gavebreve hver for sig.

Foreningen Ådalen Retræte indberetter gavebeløbene til SKAT, så fradraget automatisk bliver medtaget på din selvangivelse. Af samme grund er det vigtig vi får oplyst dit CPR-nr.

Ønsker du at benytte dig af disse muligheder eller har du spørgsmål kan du sende en e-mail til: johnbachpetersen@gmail.com

3. Fremtidsfond

Klik her for at se detaljerne.

Bliv medlem af foreningen

Ønsker du melde dig ind i foreningen, kan du gøre det ved at klikk her.

Arv og testamente

Foreningen Ådalen Retræte har indgået en aftale med den juridiske organisation Dokument 24, at når Foreningen Ådalen Retræte betænkes i et testamente, vil de oprette testamentet kvit og frit. Tilmed er det både nemt og hurtigt at oprette testamentet, da det kan gøres online. Har du brug for yderligere rådgivning er dette også gratis.

Du bestemmer naturligvis helt selv, hvad eller hvor meget du vil testamentere til Foreningen Ådalen Retræte.

På forhånd tak for ethvert bidrag.