Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Livsforandringer

25-sep-23 17:00 - 28-sep-23 14:00

Tre dages retræte i delvis stilhed

Denne retræte er især til dig, der står overfor eller midt i store forandringer i dit liv. Livet igennem oplever vi begivenheder og vilkår, der får afgørende betydning for vores videre liv. Nogle er forudsigelige og kan planlægges. Andre indtræffer pludseligt eller delvis uventet, men kan drastisk ændre vore livsvilkår. I den første kategori er f.eks. de almindelige livsfaseovergange mellem barndom, ungdom, voksenliv og pensionistliv. Eller det kan være indgåelse af samliv og ægteskab, at få sit første barn, jobskifte eller flytninger. I den anden kategori er f.eks. pludselige dødsfald af en af vore nærmeste, diagnosticering af alvorlig kronisk eller livstruende sygdom, skilsmisser, ulykker, pludselige afskedigelser med flere.

Fælles er, at vores liv ændres og vi må træffe nogle ofte svære valg. Hvad gør det ved os, og hvordan tackler vi det?

Retræten inviterer til fordybelse, til at finde de indre ressourcer og til at styrke tilliden til Gud, som er der gennem hele livet i alle dets udfordringer – og i døden. Vi vil se nærmere på de processer, der kan lette overgangen til de nye vilkår og på, hvordan vi kan finde styrke til at opleve livet som værdifuldt og givende i alle dets omstændigheder.

Retræte i delvis stilhed over 3 dage med daglige oplæg og meditationer i Ådalens sædvanlige retræte dagsrytme af tidebønner. Der vil undervejs være muligheder for individuelle vejlednings samtaler med retrætelederne.

Retræteleder: Bent Arendt, fhv. sognepræst v. Skt. Johannes Kirken i Aarhus i samarbejde med Åge Dragsted, fmd. for bestyrelsen for Ådalen Retræte.

Detaljer

Start:
25-sep-23 17:00
Slut:
28-sep-23 14:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Ådalen Retræte
Gl. Viborgvej 400
8920 Randers NV,
Se Sted hjemmeside

Andet

Pris:
2700Kr. heraf 500kr. i depositum

Tilmelding er lukket.