Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

De Åndelige Øvelser, 30 dage

17-aug 17:00 - 19-sep 10:00

De Åndelige Øvelser over 30 dage hjælper dig til at fokusere på det, der er virkelig væsentligt i dit liv. De hjælper dig med at udvikle et levende fællesskab med Kristus og fungerer som en indføring i bøn. De fører ofte til en afklaring og dybere forståelse omkring Guds vej og virke for dig personligt. 30 dages bøn og refleksion vil uundgåeligt hjælpe dig med at integrere liv og tro. Det vil sandsynligvis også medføre en form for indre helbredelse. Du kan meget vel – som så mange før dig – finde, at det bliver en af de mest skelsættende og positive erfaringer i dit liv. Som udgangspunkt vil dagene bestå af 4 – 5 bønsperioder. Disse perioder varer op til en time hver og tilbringes i stilhed sammen med Gud.

Denne retræte er bygget op omkring en række meditationer, der fortrinsvis tager udgangspunkt i bibeltekster. De enkelte afsnit i retræten kan varieres efter behov, og selv om meditationerne tilpasses den enkelte, er der en dynamik, der følger Ignatius’ Åndelige Øvelser. Øvelserne har vist deres værdi og været frugtbare for generationer af retrætedeltagere. Øvelserne er opbygget omkring Kristi liv. Man beder og mediterer over hans fødsel, liv, lidelse, død og opstandelse. Du opfordres til at lade Jesu liv, som du møder det i evangelierne, mødes med og udfordre dit eget liv. Der er meditationer omkring tilgivelse af synd og overvejelse omkring dit virke for Gud – både i fortiden og fremtiden.

Forudsætninger
De åndelige øvelser kan være psykisk udfordrende. Det kræver en vis psykisk og åndelig robusthed at få fuldt udbytte af øvelserne. Hvis du fornyligt har lidt større tab, er psykisk ude af balance eller har en depression, vil det sikkert være bedre at udskyde øvelserne til et andet tidspunkt i livet.

Retræte erfaring
Vi anbefaler, at ansøgerne har en erfaring i at bede med og meditere over bibelen, og at man har erfaring med individuel vejledte retræter i stilhed af mindst en uges varighed. Ved tilmelding vil du blive bedt om at udfylde et oplysningsskema inden tilmeldingen er gældende.

Retræteledere: Team af erfarne vejledere. Kontakt os evt. for nærmere oplysninger.

Detaljer

Start:
17-aug 17:00
Slut:
19-sep 10:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Ådalen Retræte
Gl. Viborgvej 400
8920 Randers NV,
Se Sted hjemmeside

Andet

Pris:
22.000kr. heraf 1000kr. i depositum

Tilmelding er lukket.