Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stille-retræte for mænd: ”Fadersåret…”

1. mar. 17:00 - 3. mar. 14:00

Mand og Mand Imellem tilbyder i samarbejde med Ådalen Retræte denne weekend-Retræte, hvor vi ser på ”fadersåret”. En mand bliver først en mand, når han kan se og afkode det maskuline i sin far. Mange mænd kæmper med deres identitet, fordi far var fraværende. Hvis far var optaget af sit arbejde, hvad de fleste af os mænd er, så vil sønner afkode det som: jeg er ikke interessant og ikke ønsket. Hvis far er gnaven og vredladen, så vil sønner opfatte sig selv som forkerte og årsag til fars vrede. Når sønner bliver ældre vokser vreden mod far, og jeg har set og oplevet på nærmeste hold, hvad det gør ved en mand. Men vi har en nærværende Far, som ubetinget møder os med accept, og han ser vores vingeskudte selvbillede som en mulighed for at skabe mænd efter hans hjerte. Det vi vil ændre på, må slå rødder i os selv. Det vi længes efter må fostres i os selv.

Denne Stille – retræte for mænd prøver at afdække fadersåret og det i lyset af Hoseas bog, hvor Gud bl.a. siger: Mit hjerte vender sig. Medfølelsen vælder op i mig… og også fra Hoseas bog siger Gud: I skal bryde ny jord – tiden er inde til at søge Herren…

Stilheden er ikke en metode. Stilheden er rum for nærvær. Stilheden er en bøn og hengivelse, hvor der bliver plads til den indre verden, som så let overdøves af mobiltelefoner, fjernsyn, opgaver, møder og m.m.

Retræten er med vejledere, hvor Johannes Lind Pedersen, Peder Poulsen og Ruben Knudsen står til rådighed for samtaler undervejs.

Retræteledere: Ruben Knudsen, Johannes Lind Pedersen og Peder Poulsen.

Detaljer

Start:
1. mar. 17:00
Slut:
3. mar. 14:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Ådalen Retræte
Gl. Viborgvej 400
8920 Randers NV,
Hjemmeside:
www.aadalenretraete.dk

Andet

Pris
Pris 1900 kr. deraf depositum 500 kr.

Tilmelding er lukket.