Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Retræte for præster v. Anette F. Schultz

17-maj 00:00 - 20-maj 00:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 8-nov-21 at 00:00

Retræteforløb for præster

Århus Stift.

Som præst har man ofte fokus på mange forskellige aktiviteter i sognet og på omsorg for mange mennesker. Det bliver til lange og travle perioder i løbet af året og af og til kan det virke som om den ene travle periode afløses af den anden. Hvornår er der pauser, hvor man som præst ingenting skal og hvor der er rum til at finde ro og tid til fordybelse?

Dette tilbud om retræte for præster, er et tilbud om kalendersatte pauser, hvor rammen er sat for en tre døgns periode i foråret og efteråret 2021 – med stilhed og fordybelse, bøn og meditation og med mulighed for at modtage åndelig vejledning.

Retræteleder Anette Foged Schultz har været præst i folkekirken siden 1993. Hun har i mange år afholdt retræter i folkekirkeligt regi. Er nu studenterpræst på VIA University College i Horsens og pilgrimspræst i Horsens Provsti.

Tilgangen til retræterne er inspireret af den ignatianske tradition, hvor menneskets relation til Jesus Kristus er i fokus. Stilhed og bøn er vejen til fordybelse.

Hvis du er interesseret i at vide mere/deltage, bedes du kontakte Anette Foged Schultz på afs@km.dk  Er du præst udenfor Århus Stift, er du velkommen til at søge optagelse på forløbet. Du vil da komme på venteliste og kunne komme med, hvis retræteforløbet ikke bliver fuldtegnet med deltagere fra Århus Stift. Ansøgningsfrist 1. december 2020.

Retræterne finder sted på Ådalen, som ligger i smuk natur ved Randers. Datoerne er: 17.-20. maj og 8.-11. november 2021.

Detaljer

Start:
17-maj 00:00
Slut:
20-maj 00:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Ådalen Retræte
Gl. Viborgvej 400
8920 Randers NV,
Hjemmeside:
www.aadalenretraete.dk