Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Livsfaseovergangen fra job til pension, retræte på hverdage

3-okt-21 17:00 - 6-okt-21 14:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 3-okt-21 at 17:00

One event on 2-okt-22 at 17:00

Denne retræte er især til dig, der snart skal på pension eller nylig er kommet det. Pensioneringen er en af de mest forandrende og udfordrende livsovergangsfaser: Tab af jobidentitet og måske magt, ikke at være efterspurgt som før, at miste arbejdsfællesskabets netværk, at give slip.  Nogle oplever det som en krise at komme igennem. Andre glæder sig over de nye muligheder: Frihed og tid til at gøre det, man drømmer om, f.eks. mere tid til børnebørn, øvrige familie og venner, fordybelse, nye interesser, rejser og oplevelser. Men også en tid, hvor man mærker, at den fysiske kapacitet bliver mindre, at døden er en realitet, der kommer nærmere sammen med frygten for senere at miste kontrol og mental kapacitet.

Retræten inviterer til fordybelse, til at finde de indre ressourcer og til at styrke tilliden til Gud, som er der gennem hele livet i alle dets udfordringer – og i døden.

Stilleretræte over 3 dage med daglige oplæg og meditationer i Ådalens sædvanlige retræte dagsrytme af tidebønner.

Retræteleder: Bent Arendt, Sognepræst v. Skt. Johannes Kirken i Aarhus i samarbejde med Åge Dragsted, fmd. for bestyrelsen, Ådalen Retræte.

Detaljer

Start:
3-okt-21 17:00
Slut:
6-okt-21 14:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Ådalen Retræte
Gl. Viborgvej 400
8920 Randers NV,
Se Sted hjemmeside

Andet

Pris
2550Kr. heraf 500kr. i depositum

Tilmelding er lukket.