Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

De Åndelige Øvelser i tre dele

13. sep. 2019 17:00 - 24. sep. 2019 10:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 25. aug. 2019 at 5:00pm

One event on 13. sep. 2019 at 5:00pm

Denne retræte er for de, som ønsker at gennemføre de åndelige øvelser, men som ikke er i stand til at afse en måned sammenhængende. En fordel ved denne form er, at det lader sig gøre at gennemføre øvelserne i tre afsnit og gøre erfaringer med øvelserne i hverdagen i den mellemliggende periode.

3 x 10 dage
De åndelige øvelser over 30 dage hjælper dig til at fokusere på det, der er virkelig væsentligt i dit liv. De hjælper dig med at udvikle et levende fælleskab med Kristus og fungerer som en skole i bøn. De fører ofte til en afklaring og dybere forståelse omkring Guds vej og virke for dig personligt. 30 dages bøn og refleksion vil uundgåeligt hjælpe dig med at integrere liv og tro. Det vil sandsynligvis også medføre en form for indre helbredelse. Du kan meget vel – som så mange før dig – finde, at det bliver en af de mest skelsættende og positive erfaringer i dit liv. Som udgangspunkt vil dagene bestå af 4 – 5 bøns perioder. Disse perioder varer op til en time hver og er tilbragt i stilhed sammen med Gud.

Denne retræte er bygget op omkring en række meditationer, der fortrinsvis tager udgangspunkt i bibeltekster. De enkelte afsnit i retræten kan varieres efter behov, og selv om meditationerne tilpasses den enkelte, er der en dynamik, der følger Ignatius’ åndelige øvelser. Øvelserne har vist deres værdi og været frugtbare for generationer af retræte deltagere. Øvelserne er opbygget omkring Kristi liv. Man beder og mediterer over hans fødsel, liv, lidelse, død og opstandelse. Du opfordres til at lade Jesu liv, som du møder det i evangelierne, mødes med og udfordre dit eget liv. Der er meditationer omkring tilgivelse af synd og overvejelse omkring dit virke for Gud – både i fortiden og fremtiden.

Forudsætninger
De åndelige øvelser kan være psykisk udfordrende. Det kræver en vis psykisk og åndelig robusthed at få fuldt udbytte af øvelserne. Hvis du fornyligt har lidt større tab, er psykisk ude af balance eller har en depression, vil det sikkert være bedre at udskyde øvelserne til et andet tidspunkt i livet.

Retræte erfaring
Vi anbefaler at ansøgerne har en erfaring i at bede med og meditere over bibelen og at man har erfaring med individuel vejledte retræter i stilhed af mindst en uges varighed. Ved tilmelding vil du blive bedt om at udfylde et oplysningsskema inden tilmeldingen er gældende.

Retræteledere: Team af erfarne vejledere. Kontakt os evt. for nærmere oplysninger.

Detaljer

Start:
13. sep. 2019 17:00
Slut:
24. sep. 2019 10:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Ådalen Retræte
Gl. Viborgvej 400
8920 Randers NV,
+ Google Map
Hjemmeside:
www.aadalenretraete.dk

Tilmelding

Privatlivspolitik
Tribe Loading Animation Image

Andet

Pris
pris 6950 kr. heraf depositum 500 kr.